Sklubin Thriathlon joukkueita kannustamaan la 4.9.2010

Sklubi on ilmoittanut Helsingin uimastadionin ympäristössä lauantaina 4.9.2010 klo 16 alkavaan Thriathlonin joukkuekilpailuun sekä mies- että naisjoukkueet. Miehiä edustavat klo 16.30 lähdössä uinnissa Marko Vuorio, pyörällä Olli Laine ja ankkurina juoksee SIK:n puheenjohtaja Jyrki Luukko.

Naiset aloittavat Uimastadionilta uinnilla jo klo 16.00 Jaana Jahkonen, sitten pyöräilee Maria Maksimow ja lopuksi juoksee Emmi Rautkylä.

Tulkaahan Sklubin ja SIK:n jäsenet sankoin joukoin kannustamaan varustuksena SIK:n haalarit ja teekkarilakki ja juhlimaan saavutuksia
suoritusten jälkeen Kisahallin eteläpäädyssä sijaitsevaan Gringos
Locos texmex ravintolaan.

Minithriathlonin 4.9 järjestävän organisaation nimi Triforfun viittaa siihen, ettei tätä Thriathlonia tarvitse ottaa kovin vakavasti. Aika ei ole meille tärkeintä, vaan osanoton ryhmähenkinen hauskuus ja Sklubin tunnetuksi tekeminen. Teekkarilakki ja SIK haalari-idea lähtevät siitä, että Sklubilaiset ja heidän kannattajansa tunnistetaan ja heiltä odotetaan teekkarihenkistä for fun. Olkoon teekkarilakki ja SIK:n haalari suositus, jota kukin voi soveltaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Uinnissa haalari soveltuu lämmittelyasuksi ennen ja jälkeen uintia.

Tietoja Thriathlonista www.triforfun.fi ja Sklubin osanotosta
Jorma Väkiparta, puh. 040-8448317, jorma@vakiparta.net

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tapahtumat Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.