Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Radical Creatives Sklubi x SIK 15.5.

15.5. @ 18:00 - 19:30

Vapaa pääsy

Sklubi ja SIK järjestävät yksityisnäytöksen Aalto-yliopiston tuottamalle Radical Creatives -dokumenttielokuvalle Odeion-salissa osoitteessa Maarintie 8. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 15.5. klo 18.00

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

“Maailman muuttamiseen ei ole valmista kaavaa. Radical Creatives -dokumentti tunnistaa luovuuden potentiaalin voimana maailmanlaajuiselle muutokselle kohti houkuttelevampaa ja moniäänisempää tulevaisuutta.

Tunnin mittainen elokuva tutkii radikaalisti luovaa ajattelua ja toimintaa alihyödynnettynä ja usein itsessä tunnistamattomana voimana. Taiteellisesti ja visuaalisesti vaikuttava dokumentti tuo esiin inhimillisiä näkökulmia jatkuvasti uuden ja tuntemattoman äärellä olevien muutoksentekijöiden kautta. Se on tarina epäilysten voittamisesta ja yhteisöllisen luovan energian löytämisestä.

Elokuva punoo kokoon vahvan, syvällisen tarinan erityislaatuisista ihmisistä Aalto-yliopistossa ja sen ulkopuolella, perinteen ja kapinan laaduissa. Dokumentissa radikaalia luovuutta tutkivat niin kemistit, tieteen tekijät, muotoilijat, ihmisoikeusaktivistit, startup-yrittäjät, rauhanneuvottelijat, arkkitehdit, opiskelijat, filosofit, lasitaiteilijat, aivotutkijat, kuin jääinsinöörit ja muotisuunnittelijat.” -radicalcreatives.fi

Elokuvan trailerin ja tietoa elokuvasta voit lukea osoitteissa
https://radicalcreatives.fi/fi/ ja
https://www.aalto.fi/fi/uutiset/aalto-yliopisto-tarjoaa-uutta-dokumenttielokuvaansa-yritysten-ja-yhteisojen-kayttoon-ainutlaatuinen.

Kieli: FI/ENG
Tekstitys: FI/ENG

Tiedot

Päivämäärä:
15.5.
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjät

Sklubi ry
Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta

Tapahtumapaikka

Maarintie 8, Espoo
Maarintie 8
Espoo, 02150 Suomi
+ Google Map