Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perinteinen Wappubrunssi 30.4.

30.4. @ 10:00 - 14:00

Vapaa pääsy

HUOM. Tapahtuman paikka on muuttunut ja brunssi järjestetään Makerspace-tilassa.

Sklubin perinteinen Wappubrunssi järjestetään Otaniemessä, Harald Herlin -oppimiskeskuksessa, joka tunnettiin aiemmin TKK:n kirjastona. Tilana toimii Makerspace-tila, joka sijaitsee kirjaston alakerrassa, K-kerroksessa.

Kuten aina, tarjoilut hoituvat nyyttäriperiaatteella. Tämän vuoden kirjaimena on I, eli voit tuoda i-alkuisia ruokia, juomia ja muuta popsittavaa. Siispä irtokarkit, inkivääriolut ja italiansalaatti ovat kovaa valuttaa vappuaattona. Voit toki tuoda muullakin kirjaimella alkavia ruokia ja juomia. Sklubin täydentää juomapuolta skumpalla ja simalla.

Tapahtuma järjestetään klo 10–14, ja Harald Herlinistä on lyhyt matka kuuntelemaan Smökille Wappuriehan julistusta, joka alkaa klo 12 aikoihin. Koska vappuaatto on tänä vuonna arkipäivä, kannattaa huomioida mahdollisuus tehdä etätöitä oppimiskeskuksen hiljaisuudessa ja piipahtaa sieltä brunssille sopivassa vaiheessa.

Tule mukaan yksin, kaksin tai vaikka koko perheen voimin ja ilmoittaudu Wappubrunssille osoitteessa: https://sahkoinsinoorikilta.fi/signup/367

Tiedot

Päivämäärä:
30.4.
Aika:
10:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa pääsy

Järjestäjä

Sklubi ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Harald Herlin -oppimiskeskus
Otaniementie 9
Espoo, 02150 Suomi
+ Google Map