Vuosikokouksen satoa

Sähköklubin sääntömääräisessä vuosikokouksessa päätettiin kaiken hallinnollisen humpan ohella myös joitain asioita, jotka saattavat kiinnostaa jäseniä.

Sähköklubin hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Jari Wickström, rahastonhoitajaksi Merja Luova, sihteeriksi Ville-Pekka Laakkonen sekä hallituksen jäseniksi Heikki Kauppi, Jorma Kyyrä, Mikko Suhonen, Paula Räisänen ja Ville Nahkuri. Toimihenkilöinä vuonna 2022 toimivat Seppo Saastamoinen ja Mikko J. Salminen.

Vuoden 2022 toimintasuunnitelmaa varjostaa pandemia kuten on tilanne ollut jo parin edellisen toimintavuoden osaltakin. Uusi hallitus hyödyntää vielä jatkuvaa sulkutilaa eli käy läpi strategiaprosessin oikean toiminnan aloittamista odotellessa. Siinä pohditaan Sähköklubin tarkoitusta ja toimintamuotoja, joihin ei tosin odoteta radikaaleja muutoksia, mutta silti aika ajoin on hyvä miettiä mitä ja missä olemme ja minne menemme.

Kun maailma avautuu pandemian jälkeen, on tarkoituksena alkaa taas järjestää ekskursioita lähialueen sähköteknisiin yrityksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin sekä AfterWork -tilaisuuksia. Aalto ja Sähkötekniikan korkeakoulun järjestää Aalto Family Day –perhetapahtuman 17.9.2022 ja tulossa on myös jälleen AlumniStudentWeekend 29.10.2022 todennäköisesti yhteistyössä Polin KemistiKlubin Alumnien kanssa. Tapahtumista päivitämme lisätietoa myöhemmin nettisivuille, Facebookiin ja jäsenille lähtevään jäsenkirjeeseen.

Toivomme ja odotamme, että kun Sähköklubin operatiivinen toiminta nousee pandemian jälkeen kuin Feenix-lintu tuhkasta, alkaa Sähköklubin uusi ja entistäkin huikeampi kukoistus!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.