Triathlonille Sklubin joukkueeseen

Ilmoittaudu Thriathlonille Sklubin joukkueeseen. Kolme nopeinta nais- ja miesjäsentä  pääsee mukaan 10 euron omavastuulla  31.5.2012 asti Sklubin maksaessa lopun joukkueen 60 euron osanottomaksusta. Sklubi muodostaa kolmen hengen nais- ja miesjoukkueet siten, että ensimmäisenä ilmoittautuneet saavat valita lajinsa ja kahden muun laji määräytyy kunkin ilmoittaman priorisoinnin mukaan. Mikäli joukkueet saadaan kasaan vasta kesä- tai heinäkuussa, nousee omavastuu 15 euroon ja vaarana on, ettei Thriathloniin enää mahdu.

Osallistumme lyhyiden matkojen Helsinki City Thriathlonille lauantaina 25.8.2012 Helsingin uimastadionin ympäristössä. Tapahtumaan liittyvää tietoa löytyy www.triforfun.fi ja Facebookista Helsinki City Thriathlon. Viestijoukkueessa ensimmäinen ui 300 m, toinen pyöräilee 10 km ja kolmas juoksee 3 km.

Ilmoittaudu sähköpostilla aleksi.wallenius(a)aalto.fi ja ilmoita tavoiteaikasi uintiin, pyöräilyyn ja juoksuun siinä järjestyksessä, mihin lajiin haluaisit ensi-, tois-ja kolmoissijaisesti osallistua. Mikäli saamme kasaan vähintään kolme nais- ja miesosanottajaa,  muodostamme nais- ja miesjoukkueet ja muuten sekajoukkueen.

Tulehan mukaan leikkimieliseen triathlon kisaan, mihin lyhenne triforfun viittaa. Rannalle jääneet tulkoon kannustamaan tai voivat ilmoittautua henkilökohtaisesti omalla kustannuksellaan.

Lisätietoja Aleksi Wallenius puh. 040-7739119 ja Jorma Väkiparta puh. 040-8448317.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.