Triathlonille kannustamaan Sklubin joukkueita su 28.8.2011

Sklubilla on Helsingin uimastadionin ympäristössä sunnuntaina 28.8.2011 lyhyiden matkojen Triathlonin joukkuekilpailussa sekä nais- että miesjoukkueet. Naisia edustavat noin klo 16.50 alkaen 300 m uinnissa Jaana Jahkonen, pyörällä 10 km Maria Maksimow ja ankkurina juoksee 3 km SIK:n puheenjohtaja Paula Räisänen. Miehiä edustavat noin klo 17.20 vastaavasti Marko Vuorio, Antti Pietiläinen ja Sklubin puheenjohtaja Ville Ryhänen.

Tulkaahan Sklubin ja SIK:n jäsenet sankoin joukoin kannustamaan varustuksena SIK:n haalarit ja teekkarilakki ja juhlimaan saavutuksia suoritusten jälkeen Kisahallin eteläpäädyssä sijaitsevaan Gringos Locos texmex –ravintolaan.
Tämän triathlonin järjestävän organisaation nimi Triforfun viittaa siihen, ettei suorituksia tarvitse ottaa liian vakavasti. Aika ei olle meille tärkeintä, vaan osanoton tiimihenkinen hauskuus ja Sklubin tunnetuksi tekeminen. Teekkarilakki ja SIK haalari-idea lähtevät siitä, että Sklubilaiset ja heidän kannattajansa tunnistetaan ja heiltä odotetaan teekkarihenkistä for fun.
Olkoon teekkarilakki ja SIKin haalari suositus, jota kukin voi soveltaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Uinnissa haalari soveltuu lämmittelyasuksi ennen ja jälkeen uintia.

Tietoja Triathlonista www.triforfun.fi ja Sklubin osanotosta

Jorma Väkiparta, puh. 040-8448317, jorma@vakiparta.net

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tapahtuma, Tapahtumat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.