Sklubin kevään tapahtumat 2020!

Keväälle on suunnitelu paljon mahtavia tapahtumia, joten selaathan uutisen loppuun asti!


Vuosikokous 27.2.2020

Sähköklubi ry:n sääntömääräinen vuosikokous (esityslista alempana) pidetään otsikon mukaan Sähkötekniikan korkeakoulussa, Maarintie 8 (ns. TUAS-talo), seminaarisali AS1. Paikalle kannattaa tulla metrolla, sillä sen asema on aika lähelläJos tulet autolla, tarjolla on sekä 4 h että 20 h paikkoja. Jos niitä ei ole vapaana, tarvitset P-luvan henkilökuntapaikkoja varten. Luvan saat talon virastomestarilta. Suositus: aja Kehä 1:n kautta, sillä raidejokerin työmaasta johtuen katuja on poikki.

Paikalle voit saapua klo 17 alkaen. Vuosikokouksessa tarjotaan ruokaa ja juomaa, joten ilmoittaudu 22.2. mennessä tänne.  Tarjoilusta vastaa Detection Technology, jonka edustaja toimitusjohtaja ja sähkötekniikan alumni Hannu Martola kertoo yrityksen toiminnasta kokouksen aluksi. Lue lisää Detection Technologysta tästä.

Yhdistyksen Sähköklubi ry sääntömääräinen vuosikokous 2020

Aika:                 Torstaina 27. helmikuuta 2020 klo 17.30
Paikka:             Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu, Maarintie 8, Espoo
Osallistujat:    Sähköklubi ry:n jäsenet

Esityslista

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokoukselle laadittu esityslista
 5. Käsitellään vuosikertomus, tilit ja toiminnantarkastajien lausunto
 6. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille
 7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus
 8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet 
 9. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varamiehet
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen

Vuosikokouksen liitteet:

Yhteenvetokalvot
Toimintakertomus 2019
Tase ja tuloslaskelma 2019
Toimintasuunnitelma 2020
Talousarvio 2020


Huippuesitelmä kyberturvallisuudesta 25.3.2020

Huippuesitelmä kyberturvallisuudesta, jossa puhujana professori ja toimitusjohtaja Jarno Limnéll. Esitelmä pidetään keskiviikkona 25.3. 2020 klo 17 alkaen sähkötekniikan korkeakoululla.  Maarintie 8, seminaarisali TU1, Otaniemi

Jarno Limnéll on Tosibox Oy:n toimitusjohtaja. Hän on myös kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa yliopistossa. Koulutukseltaan hän on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri. Hän on työskennellyt turvallisuusasioiden parissa yli 20 vuotta, kirjoittanut lukuisia kirjoja sekä tieteellisiä tutkimuksia.

Limnéll: ”Turvallisuus on ihmisen perustarve sekä yhä merkittävämpi kilpailutekijä niin yrityselämässä kuin yhteiskunnissa. Turvallisuudesta puhutaan nyt paljon, aiheellisesti. Jatkossa yhä enemmän. Turvallisuuden ”uuteen normaalitilaan” kuuluvat muutosnopeus, dikotomioiden hämärtyminen sekä kompleksisuus. Teknologian kiihtyvä kehitys tulee merkittävästi vaikuttamaan turvallisuuteen ja siihen liittyviltä uhkilta varautumiseen. Yhä enemmän korostuu kokonaisvaltainen turvallisuuden ymmärrys ja hallinta, jossa digitaalinen ja fyysinen maailma on ymmärrettävä yhtenä kokonaisuutena.”

Tilaisuus on maksuton. Tähän tapahtumaan voi osallistua myös ystäviäsi, joiden tulee myös ilmoittautua. Näe ja kuule Limnéll livenä, ilmoittaudu kuulemaan huippuesitelmää tästä!


Eduskuntaekskursio 31.3.2020 klo 17-19, isäntänä kansanedustaja ja alumnimme Atte Harjanne

Tutustumme eduskuntaan alumnimme ja kansanedustaja Atte Harjanteen ja hänen avustajansa Olli-Pekka Paasivirran opastuksella. Tarjolla on lisäksi kahvia jutustelun kera. Kaiken lisäksi silloin on eduskunnan täysistunto eli näet kansanedustajamme työn touhussa. Ekskursio kestää noin 2 tuntia. Eduskunnassa on samanlainen turvallisuustarkastus kuin lentokentällä, joten on hyvä olla paikan päällä klo 16.45 alkaen. Valokuvaaminen on sallittu eduskunnassa.

Atte Harjanne on valmistunut Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulusta diplomi-insinööriksi 2012 tietoliikennetekniikan opintosuunnalta, pääaineena käyttäjäkeskeinen tietoliikenneteknologia. Lisää Atesta voit lukea täältä. Atte ja Saara Hyrkkö ovat ns. sähköltä valmistuneita kansanedustajia tällä  hetkellä eli peräti kaksi edustajaamme ns. sähkölafkalta.

Tähän tapahtumaan voi osallistua myös avecisi tai yksi ystäväsi, jonka tulee myös ilmoittautua, ilmoittaudu ekskursiolle tästäTälle ekskursiolle mahtuu enintään 15 sklubilaista tai heidän seuralaistaan.


Ekskursio ABB:lle, 22.4.2020 klo 15-17, Strömbergintie 1D, Konetehtaan vastaanotto

ABB ja Strömberg (”Romppanen”) on monelle meistä tuttu jo opiskeluajoista lähtien, kesätyöt, saunaillat ja monta muuta tapahtumaa on koettu, yhteistä aikaa on ollut jo yli 130 vuotta. Nyt pääsemme kuulemaan, miten Suomen ABB:llä menee ja tutustumaan maailman parhaimpaan taajuusmuuttajatehtaaseen.

Tälle ekskursiolle mahtuu enintään 25 henkilöä, enintään 15 alumnia ja heidän seuralaistaan sekä Sähköinsinöörikillan eli SIKin edustajia vähintään 10 henkilöä.

Ilmoittaudu ABB-ekskursiolle tästä.


Wappubrunssi tiistaina 30.4.2020 Oppimiskeskus Harald Herlinissä (Makerspace) klo 10 alkaen

Perinteinen Wapun vastaanotto eli Wappubrunssi on tuttuun tapaan lähellä Smökkiä. Tänä vuonna nyyttikestien kirjain on U eli uunijuusto, uudet perunat, uunipuuro, uppomunat, U(rho)-olut ja muut, toivottavasti terveelliset, ruuat ja muut purtavat juomineen ovat teemana.

Harald Herlin on monelle tuttu entinen TKK:n kirjasto lähellä Metroasemaa, jonka alakerrassa on mainio tila Makerspace. Sinne pääsee portaita pitkin tai ovelasti hissillä (on piilotettu kahvion Robert´s Coffeen taakse).

Ilmoittaudu jo nyt Wappubrunssille (seuralaisen ei tarvitse ilmoittautua, mutta on tietysti tervetullut brunssille) tästä.


Tervetuloa Sklubin kevään tapahtumiin!

Terveisin,
Sklubin hallitus


 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.