AlumniWeekend – suurempana kuin koskaan 25.10.2014

Paikka: Otakaari 5A, Otaniemi (Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu)

Perinteinen AlumniWeekend on uudistunut. Luentosarjat kattavat bioinformatiikan, automaation ja sähkötekniikan osa-alueet. Tilaisuuden avaa dekaani Tuija Pulkkinen, jonka jälkeen Aalto-yliopiston 1. vararehtori eli provosti Ilkka Niemelä kertoo nyky- ja tulevaisuuden näkymiä Aalto-yliopistosta. Niemelän esityksen perään toimitusjohtaja Ari Huczkowski Otaniemi Marketing Oy:stä esittelee Otaniemen alueen kehityssuunnitelmia.

Alun yhteissession jälkeen seuraa kolme rinnakkaista luentosarjaa. Aiheina ovat mm. kirurgian uudet laitteet ja työkalut, mikrosatelliitit, ydinvoima, 5G-mobiiliverkko, Health Factory, 3D-tulostus ja Internet of Things. Tarkempi ohjelma on alla.

Seminaarin järjestäjätahoina ovat Aalto-yliopiston alumni- ja yrityssuhteet, alumnijärjestöt Sähköklubi, BioDI ja Automaatio- ja systeemitekniikan alumnit, Sähkötekniikan korkeakoulun killat Sähköinsinöörikilta, Inkubio ja Automaatio- ja systeemitekniikan kilta, Sähkövoimatekniikan kerho sekä Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu.

Seminaari on maksuton ja kaikki esitykset ovat englanniksi.

Linkki tarkempaan ohjelmaan löytyy Aallon AlumniNETin sivuilta

Seminaari vaati ilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä .

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tapahtuma, Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.