AlumniStudent Weekend 2018 -seminaari 27.10. klo 10.00–15.00

Tervetuloa AlumniStudent Weekend -seminaariin, jossa on tuttuun tapaan huippuaiheita ja esittäjiä. Toivottavasti pääset mukaan joko yksin, kaksin tai suuremmallakin ystävä- tai kotijoukolla. Ilmoittautuminen on avattu!

Tilaisuus järjestetään Sähkötekniikan korkeakoululla 27. lokakuuta TUAS-talolla (Maarintie 8, Otaniemi). Tapahtuman ovet aukeavat klo 9.15 ja varsinainen ohjelma klo 10.00. Tilaisuuden lopuksi klo 15 alkaen on verkostoitumistilaisuus, jossa tarjolla on purtavaa ja juotavaa.

Seminaari alkaa yhteisellä osuudella, jonka aloittaa Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä kertomalla Aalto-yliopiston uusimmista hankkeista. Sen jälkeen paljastetaan, kuka on Vuoden 2018 Sähköalumni. Kuulemme myös kaksi key note -puheenvuoroa, puhujina ABB:n ja Kone Oyj:n hallituksen jäsen Matti Alahuhta ja toimitusjohtaja Jukka Leskelä, Energiateollisuus ry.

Lyhyen tauon jälkeen seuraa neljä rinnakkaista luentosarjaa. Luentosarjat kertovat seuraavista aiheista: Kehittyvä terveysteknologia, Uusi Horisontti 2018: Suomi avaruudessa, Elektromobiliteetti – maalla, maan alla ja ilmassa sekä Tulevaisuuden johtaja. Jokaiselle luentosarjalle on aikataulutettu oma lounastaukonsa. Lounas maksaa noin 7 €/henkilö. Tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuun 2018 aikana.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.asw.fi

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.