Aaltokymppi 22.9.2012

Aaltokymppi 2012
22.9.2012, Espoo

Aalto-yliopiston henkilökunnalle, opiskelijoille ja alumneille!

Ilmoittautuminen mahdollista pe 14.9. asti

Paikka: Espoo

Päivämäärä: 22.9.2012

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle, opiskelijoille ja alumneille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma lauantaina 22.9.2012. Tapahtuma alkaa klo 15. Kymppi on tarkoitus edetä vapaamuotoisella tavalla, kävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista.
Aalto-kymppi on Rantakympin yhteydessä ja se on myös osa Espoo Rantamaraton -tapahtumaa.
Kympillä ihaillaan Espoon Rantaraittia Keilaniemessä, kierretään Otsolahti ja seurataan sitten rantaa Otaniemessä urheilukentälle asti.
Kaikki osanottajat saavat muistoksi teknisen juoksupaidan Aalto-yliopiston ja Rantamaratonin logopainatuksilla.

Kun olet lähdössä Kympille Sklubin jäsenenä, laita ”seuranimeksi” Sklubi ilmoittautumislomakkeelle.

Aalto-kympillä on myös mahdollisuus ajanottoon. Ajanoton valitsevat voivat samalla osallistua Rantakympin kilpa- tai kuntosarjaan. Hölkkäsarjalaisille ei oteta aikaa. Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto.

Tämä ilmoittautuminen vain Aalto-yliopiston opiskelijoille, ja henkilökunnalle ja alumneille. Voit ilmoittautua avoimeen Rantakymppiin www.mynextmarathon.fi
Aalto-yliopiston edustajat voivat osallistua myös 23.9. juostavalle Rantamaratonille. Hinnat yliopistolaisille ovat maraton 40€ ja 1/2-maraton 35€. Maratonille tai puolimaratonille voit ilmoittautua www.mynextmarathon.fi

Kategoria(t): Ajankohtaista, Tapahtuma, Tapahtumat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.