Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Save the date: Aalto Family Day -perhepäivä 10.9.2022

10.9. @ 10:00 - 16:00

Sähkötekniikan alumnit ovat tervetulleita perheineen kokemaan jotain ihan uutta. Ohjelmaa on tarjolla vauvasta vaariin eli muun muassa tietoiskuja kaikille kiinnostavista aiheista ja niihin liittyviä neuvontapisteitä, tietoa droneista ja niiden koelennätyksiä, Tutkija Piin näytös lapsille, täyssähköautojen ja sähköpolkupyörien ja -skoottereiden koeajoja, akkukäyttöisten kodin laitteiden esittelyä (mm. lumilinko ja ruohonleikkuri).

Mukana ovat myös ammattilaisten hoitama lapsiparkki, puuhapajoja lapsille (8 erilaista), sähköpolkupyörä generaattorina autoradoille -kilpailuja (lapset ja aikuiset), Sähkötekniikan korkeakoulun demoja kokeiltaviksi, tutustuminen koulun antamaan opetukseen sekä tuttujen ja professoreiden tapaamisia.

Lukiolaisille ja teineille on luvassa myös ohjelmaa. TUAS-rakennuksen ravintola on tapahtuma-aikana auki eli siellä voi lounastaa normaaliin tapaan kohtuuhintaan. Koulu tarjoaa kahvit/teet ja voileivät kaikille kävijöille, lapsille myös sokerittomat mehut ja jäätelöt.

Koronatilanteesta riippuen tapahtuman toteutuminen vahvistunee ennen kesälomien alkamista, mutta laita varaus kalenteriisi jo nyt. Lisää tietoa on tulossa kesäkuun puolivälissä ja ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa elokuun 2022 puolivälissä.

Tiedot

Päivämäärä:
10.9.
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Aalto ELEC

Tapahtumapaikka

TUAS ja Väre
Maarintie 8
Espoo, Suomi
+ Google Map