Sähkötekniikan korkeakoulun alumnit seuralaisineen perehtyivät aidon japanilaisen sushin valmistukseen opettajana toimineen Tsunemi Furukawan johdolla 21.1.2015 Otaniemessä Aalto-yliopiston tiloissa. Sushien valmistus vaatii monenlaisia tarvikkeita ja aineita sekä kärsivällisyyttä, jotta sushit olisivat maukkaita ja samalla taideluomuksia. Kurssilla olleet perehtyivät tarkkaavaisina Tsunemin työskentelyyn ja valmistivat sitten susheja kaikkien maisteltaviksi. Kurssille osallistui 18 henkilöä, jotka olivat todella tyytyväisiä saamaansa uuteen oppiin. Vastaava kurssi järjestetään keväällä uudestaan. Tämän kurssin toteutuksesta vastasi koulun alumniyhdistys Sähköklubi ry.
Arkistot
- helmikuu 2022 (1)
- maaliskuu 2020 (1)
- helmikuu 2020 (1)
- marraskuu 2019 (1)
- lokakuu 2019 (1)
- elokuu 2019 (1)
- huhtikuu 2019 (1)
- syyskuu 2018 (2)
- maaliskuu 2018 (2)
- maaliskuu 2017 (1)
- elokuu 2015 (1)
- toukokuu 2015 (2)
- maaliskuu 2015 (1)
- tammikuu 2015 (3)
- syyskuu 2014 (2)
- kesäkuu 2014 (1)
- toukokuu 2014 (3)
- huhtikuu 2014 (2)
- maaliskuu 2014 (1)
- helmikuu 2014 (2)
- joulukuu 2013 (1)
- lokakuu 2013 (1)
- syyskuu 2013 (1)
- elokuu 2013 (1)
- huhtikuu 2013 (1)
- maaliskuu 2013 (1)
- helmikuu 2013 (1)
- marraskuu 2012 (1)
- lokakuu 2012 (5)
- syyskuu 2012 (2)
- elokuu 2012 (2)
- heinäkuu 2012 (1)
- kesäkuu 2012 (1)
- toukokuu 2012 (3)
- huhtikuu 2012 (3)
- helmikuu 2012 (1)
- tammikuu 2012 (1)
- lokakuu 2011 (2)
- syyskuu 2011 (2)
- elokuu 2011 (2)
- toukokuu 2011 (3)
- huhtikuu 2011 (1)
- maaliskuu 2011 (1)
- helmikuu 2011 (2)
- tammikuu 2011 (1)
- joulukuu 2010 (1)
- marraskuu 2010 (2)
- lokakuu 2010 (1)
- syyskuu 2010 (3)
- elokuu 2010 (7)