AlumniStudent Weekend –seminaari, teemana älykkyys, la 26.10.2019 klo 10 – 15 Maarintie 8:n tiloissa

Tervetuloa maksuttomaan AlumniStudent Weekend 2019 -seminaariin Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoululle 26.10. kello 9.15 alkaen (ilmoittautuminen sekä kahvi/tee ja pulla klo 9.15–10).

Seminaari alkaa yhteisellä osuudella, jonka aloittaa Aalto-yliopiston rehtori ja TKK:n Sähköosaston alumni Ilkka Niemelä kertomalla Aalto-yliopiston uusimmista hankkeista. Rehtorin puheenvuoron jälkeen paljastetaan Vuoden 2019 Sähkötekniikan korkeakoulun alumni. Kuulemme myös key note -puheenvuorot toimitusjohtaja Pasi Laineelta (Valmet Oy) ja kansanedustaja Atte Harjanteelta, jotka molemmat ovat koulun alumneja.

Lyhyen tauon jälkeen seuraa neljä rinnakkaista luentosarjaa. Luentosarjojen aiheita ovat älykäs terveys, älykäs energia, älykäs elinympäristö ja älykäs mittaaminen. Lisää tietoa seminaarista ja ohjelmasta on täällä. Tutustu ohjelmaan!

Jokaiselle luentosarjalle on aikataulutettu oma lounastaukonsa. Lounas maksaa noin 7 €/henkilö, opiskelijoille 2,60 €/henkilö.

Seminaarin toteuttavat yhdessä killat AS-kilta, Inkubio ja SIK, alumniyhdistykset AS-alumnit ja Sähköklubi, Sähkövoimatekniikan kerho (SVTK) sekä Energiajohtajat ry ja Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu.

Seminaariin osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu seminaariin tästä.

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.